Hypotheken

Hypotheken

Uw hypotheek is waarschijnlijk uw grootste maandlast. Alle reden dus om de hypotheek perfect te regelen voor nu en de toekomst. De maandlasten moeten ook goed bij de toekomst passen. Zodra u met pensioen bent, moeten de hypotheeklasten betaalbaar blijven met het pensioeninkomen. Daarom zijn wij blij dat u bij ons de hulp vraagt die wij graag bieden.

hypotheek nijmegen

Een hypotheek moet passen bij u, uw huis en de toekomst.

Een hypotheek is geen eenheidsworst. Op alle onderdelen moet de hypotheek passen als een warme jas. Aan de andere kant wilt u ook niet teveel betalen, door bijvoorbeeld oververzekerd te zijn. Een jas kan namelijk ook te warm zijn. Daarom gaan wij in het eerste gesprek met onze klanten altijd op zoek naar de wensen, de interesses en de doelstellingen voor de toekomst. Met kinderen die nog gaan studeren, heeft u andere wensen dan wanneer u binnenkort met pensioen gaat. Daarom is er geen hypotheek die voor iedereen de verstandigste keuze is.

Ook aandacht voor fiscale consequenties van keuzes

Zorgen voor zo laag mogelijke hypotheeklasten is snel geregeld. Toch kijken wij verder dan de hoogte van de maandlasten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aflossingsvrije hypotheek met lage maandlasten, maar dat heeft mogelijk gevolgen voor de aftrekbaarheid van de betaalde hypotheekrente. Ook kijken we naar de fiscale mogelijkheden van een eigen woning. Welke fiscale rechten zijn voor u van toepasisng. Wij kunnen bijvoorbeeld ook helpen als u in een scheiding verwikkeld bent geraakt.

Kortom, wij zorgen voor de best passende hypotheek met aandacht voor wat randzaken lijken. Een goede hypotheek is meer dan de hoogte van de hypotheekrente.